Hou me vast

Nieuwsgierig sta ik tussen de boeken te kijken, met mijn rug naar jou toe. Geconcentreerd lees ik alle titels en luister ik naar jouw ademhaling. Hoe geconcentreerder ik luister, hoe dichterbij het lijkt te komen. Langzaam draai ik mijn hoofd om, over mijn schouder heen. Ik zie hoe je nu achter mij staat. Je slaat jouw vertrouwde armen om mijn middel heen. Mijn armen en handen zoeken automatisch de jouwe. Jouw vingers en mijn vingers omsluiten elkaar. Je legt je hoofd op mijn rechterschouder, kust mij liefdevol in mij nek met jouw zachte lippen. Ik kijk opzij en zie hoe je met bewondering naar mijn gezicht kijkt. Zachtjes  probeer ik met mijn lippen de jouwe aan te raken. Ze raken elkaar aan, intens. Ik voel jouw tong langzaam mijn mond inglijden, op zoek naar de mijne. Ze draaien een paar keer rond en het eindigt met een kus. Jouw vingers glijden over mijn lichaam, naar mijn knoopje van mijn broek.  Plagerig draai je met jouw vingers rond en ga je weer naar boven. We staan in dezelfde positie als net. Fluisterend in mijn oor zeg je hoeveel je van mij houdt en hoe perfect vandaag was. Je hebt het over onze toekomst. Trouwen, kinderen en doodgaan komt van te pas. Een kus op mijn wang, geef jij mij. Minuten, wat aanvoelt als uren, staan we zo. Ik ben al die tijd, dat we zo staan, stil geweest. De woorden ‘Ik hou ook van jou’ verlaten mijn mond. Ik draai me om en zie hoe liefdevol je naar mij kijkt. Ik omhels je en vraag aan  je of je mij zo wilt blijven vasthouden. Als bevestiging geef je mij een kus.

Advertisements

2 thoughts on “Hou me vast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s