Deze avond

Mijn lange, zwarte haren zitten in de war. De zwarte veters van mijn zwarte schoenen hangen los naast mijn schoenen. De rode lipstick die ik vroeg op de avond op mijn lippen heb gestift, is uitgesmeerd over mijn gezicht. Eén arm zit in de mouw van mijn jas, voor de rest hangt hij levenloos langs mijn lichaam. Waar ik mijn normaal zorgen om maak, doet er vanavond niet toe. Ik zie hoe hij naar mij toe rent en mijn arm pakt. Hij trekt mij mee naar de plek waar op dit moment niemand zich bevindt. Het is er stil en donker. Hij laat mijn arm los. Allebei kijken we fascinerend naar boven, de sterren hebben zich nooit zo mooi laten zien. Ze schitteren prachtig. Het lijkt alsof hij en ik hier uren zitten. Ik op de glijbaan en hij op de grond, terwijl het net vijf minuten zijn. Het enige wat ik kan horen, is hoe de wind langs mij waait. Oh ja, en zijn ademhaling. Ik hoor hoe zijn ademhaling dichterbij mij komt, hoe zijn ademhaling achter mij sluipt. Zijn armen besluit hij om mij heen te doen. Hij fluistert iets in mijn oor, maar wat weet ik niet precies.  Ik giechel uit onwetendheid en omdat ik dit grappig vind. Hij zegt nu iets in mijn oor, ik denk hetzelfde als net. Hij zegt dat hij mij wilt. Zijn vingers gaan onder mijn jasje, ik voel hoe zijn vingers over mijn blote schouders kriebelen en daarna doorgaan naar mijn armen. Mijn jasje valt op de natte glijbaan. Hij draait mij, doet mijn benen over zijn benen en zoent op de lippen die eigenlijk rood waren gestift. Zijn lippen zijn zacht, zijn tong die in mijn mond is gearriveerd, nog zachter. Ik voel hoe zijn zachte lippen in mijn nek belanden en zijn vingers op het randje van mijn spijkerbroek. Het knoopje voel ik los gaan. Hij blijft met zijn vingers op het randje, maar zijn lippen mét zijn tong gaan naar beneden. Van mijn mond, naar mijn borsten en vanuit daar naar het randje van mijn broek. Zijn tanden nemen de plek van zijn vingers over. De ademhaling die uit zijn neus komt, is warm. Het maakt mij ook warm van binnen. Mijn broek gaat in één ruk naar beneden, ik zit in mijn neonroze string. Zijn tanden pakken het randje van de rechterkant en trekt die naar beneden. De andere kant, namelijk de linkerkant, pakt hij ook beet, maar dan nu met zijn hand. Met zijn o-zo zachte lippen kust hij de binnenkant van mijn bovenbeen. Mijn hoofd gaat uit een reflex naar achteren en ik kreun zachtjes. Intens bevredigt hij mij. Het is geweldig hoe hij dat doet. Zijn vingers pakken mijn zij beet en hij trekt zich naar boven. Hij geeft me een kus. Een kus op mijn mond en in mijn nek. Mijn vingers zoeken de neonroze string die ergens op de glijbaan ligt. Van zijn schoot sta ik op en trek mijn string en spijkerbroek aan. Ik ga achter hem zitten en kus hem in zijn nek, fluister in zijn oor als hij braaf is, zijn beloning krijg. Het oude, vertrouwde geluid van zijn aansteker hoor ik klikken en de geur die vrij komt, laat mij vrij voelen. Ik houd van deze avond en hij? Hij waarschijnlijk ook.

Advertisements

One thought on “Deze avond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s