Brrrrrrrrrrrp

Samen met hem sta ik onder de douche en bedenk ik mij hoe ik dit ga doen. Zal ik het gewoon in één keer eruit gooien alsof het niets is? Dat het dan maar gebeurt is? Hop, zand er over? Langzaamaan probeer ik het, maar net wanneer het wil ontglippen, bedenk ik mij dat het toch niet zo’n goed plan is. Het water dat over ons heen loopt, de hitte, de kleine ruimte waar we ons maar net kunnen omdraaien, zijn niet bepaalde goede omstandigheden om het te doen. Straks geeft hij mij nog een klap voor mijn harses, maar waar moet ik het dan doen? Even staar ik naar de shampooflessen en dan vraagt hij mij wat ik aan het doen ben. “Oh, niks. Ik ga er alvast uit. Zie je zo in je kamer, lieverd.” Ik droog mij gauw af en loop naar zijn kamer toe. Eindelijk. Tijd om het te laten gaan: brrrrrrrrrrrrp. De scheet is er uit.

Natuurlijk wist ik dat dit er aan zat te komen wanneer ik een relatie zou starten. Vrouwen moeten, net zoals mannen, elke dag het toilet te bezoeken om een grote boodschap te doen en laten elke dag wel een paar scheten. “Maar hoe ga ik dit doen als ik een vriend heb?”, bedacht ik mij elke keer wanneer ik zat te fantaseren over de toekomst.  Moet ik gewoon op de eerste date, wanneer het goed aanvoelt, een keiharde scheet laten, zodat het dan maar over is? Of pas op de vijfde date en dan zachtjes aan beginnen? Of pas na een flink aantal maanden waarin ik zeker weet dat hij mij niet zal verlaten?

Nu ik drie maanden een vriend heb, ontdek ik hoe hard deze “struggle” is. Ik voel het namelijk nu harder aankomen dan wanneer ik alleen ben, want dan heb je echt alle vrijheid en kan niemand je daar op beoordelen en misschien wel verlaten. Want we wanneer we gezellig in bed liggen, in de douche staan, in bad liggen of door de stad rondlopen, zit dat ene scheetje mij wel dwars. Moet ik hem daadwerkelijk laten waar hij bij staat, zit of ligt? Ik wist het tot op de dag van vorige week totaal niet.

Dus tot op de dag van vorige week dacht ik: “Fuck this shit.” Letterlijk en figuurlijk. Hij zat op zijn Playstation 4 te spelen, terwijl ik mijn make-up aan het doen was. Toen kwam het moment dat het weer naar boven kwam. “Zal ik het doen of zal ik het niet doen?” Ik deed het en het kwam er keihard hard uit. “BRRRRRRRRRRRRRRRP.” Hij keek mij aan en we schoten beide in de lach.

I did it, bitch.

Advertisements

One thought on “Brrrrrrrrrrrp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s