Zijn verbroken belofte

Hij had het zelf aan haar voorgesteld en beloofd dat hij het niet zal worden. “Als jij het niet wordt, dan word ik het ook niet”, zei hij tegen haar. Toen ze hier nog even naar vroeg, naar zijn gemaakte belofte, zei hij met volle trots dat hij het echt niet zal worden. “Maak jij je daar maar niet druk om.” Ze glimlachte en draaide zich weer om. Nu ze naast hem ligt, beseft hij dat hij zich niet aan zijn belofte kan houden. Hij weet niet wat het precies met haar is, maar iets in haar doet wat met hem. Misschien is het wel de manier waarop ze naar hem lacht en naar hem kijkt om te kunnen krijgen wat ze wil, dat zijn ogen laat fonkelen. Misschien is het wel haar grote mond, sterke verhalen en slappe grappen die hem vanbinnen laten glimlachen, of dat ze zich niet bewust is van haar schoonheid. Hij denkt bij zichzelf na of het waard is om dit gevoel toe te laten, om dit gevoel hardop uit te spreken aan haar. Dan tikt hij haar aan en kan hij niet meer terug. “Ik denk dat ik mij niet aan mijn belofte kan houden. Ik ben verliefd op je.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s